«Морбіус»: ми не побачимо супергеройський фільм з Джаредом Лето в цьому році

26 січня 2021,  18:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лише через декілька тижнів після перенесення прем'єри кінокоміксу «Морбіус» з весни на осінь студія Sony Pictures вирішила знову внести зміни у свій графік релізів. І тепер ми побачимо Джареда Лето в ролі живого вампіра аж у 2022 році.

Отже, українська прем'єра супергеройського фільму «Морбіус», який є екранізацією коміксів Marvel, тепер відбудеться 20 січня 2022 року.

У екшені «Морбіус» Лето втілить талановитого вченого-біохіміка доктора Майкла Морбіуса, який хворий на невиліковну хворобу. Щоб врятувати своє життя, Майкл наважується на ризикований експеримент, який незабаром наділяє його надздібностями і поступово перетворює на живого вампіра.

Разом з Лето в кінокоміксі режисера Даніеля ЕспіносиКод доступу "Кейптаун"», «Життя», «Номер 44») знялися актори Адріа Архона, Метт Сміт, Джаред Гарріс, Майкл Кітон, Тайріз Гібсон, Чарлі Шотвелл та Дж.К. Сіммонс.

«Морбіус» буде спін-оффом фільмів «Людина-павук: Повернення додому», «Людина-павук: Далеко від дому» і «Веном», так що його події є частиною MCU.

2030 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: