12 крутих постерів фільму «Мисливець на монстрів» з Міллою Йовович

25 січня 2021,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми пережили черговий локдаун і знову можемо насолоджуватися кіно на великому екрані. І найбільш видовищною прем'єрою тижня обіцяє стати фентезійний екшен «Мисливець на монстрів», на що красномовно натякають його неймовірні постери з монстрами та Міллою Йовович.

У четвер, 28 січня, на екрани українських кінотеатрів виходить довгоочікуваний бойовик «Мисливець на монстрів», чия прем'єра неодноразово переносилася через світову пандемію COVID-19 і локдауни. У ньому зірка франшизи «Оселя зла» Мілла Йовович зіграє лейтенанта Артеміду, лідера відважного загону, який потрапляє до іншого світу, де усім правлять гігантські монстри.

Познайомитися з цими небезпечними монстрами ближче ви можете завдяки крутим постерам, що були створені в рамках промо-кампанії екшену.

Рогатого монстра, на тлі якого героїня Йовович виглядає зовсім крихітною, звати Діаблос; монстра, який схожий на дракона і плюється вогнем, звати Раталос; того страшного монстра з моторошною пащею називають Горе Магала; а відважного кота-самурая, який, схоже, буде на нашому боці, кличуть Паліко.

Роль Мисливця, який буде допомагати лейтенанту Артеміді перемогти монстрів і повернутися додому, виконує відомий тайський актор і майстер бойових мистецтв Тоні Джа, який також з'являється на постерах, озброєний незвичайним луком.

Режисером цього екшену про монстрів виступає Пол В. С. Андерсон.

Квитки на фільм «Мисливець на монстрів» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно оновлюється.

1660 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: