Супергерой Бойова машина отримав свій власний серіал від Marvel і Disney

21 січня 2021,  16:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Дон Чідл знову втілить супергероя Джеймса «Роуді» Роудса, також відомого як Бойова машина, в новому серіалі під назвою «Armor Wars» («Війни броні»), який в майбутньому вийде на платформі Disney+.

Компанія Marvel Studios повідомила, що сюжет серіалу «Armor Wars» розповість класичну історію з коміксів Marvel про те, що найгірший страх Тоні Старка (Роберт Дауні мол.) став реальністю: його високі технології потрапили в руки поганих хлопців.

У коміксах «Armor Wars» є аркою Залізної людини з 7 частин, яка була опублікована в 1987-1988 роках, і в ній з'являється давній конкурент Тоні Старка Джастін Гаммер, з яким ми вже знайомі завдяки подіям блокбастера «Залізна людина 2».

У кінці «Залізної людини 2» Гаммер був заарештований, так що він цілком може повернутися в цьому серіалі. На відміну від Тоні Старка, який трагічно загинув, щоб врятувати всесвіт від Таноса. Роль Гаммера в MCU зіграв Сем Роквелл.

Дон Чідл дебютував в ролі Бойової машини в тому ж фільмі, замінивши на цій посаді актора Терренса Говарда, який грав найкращого друга Тоні в першій «Залізній людині». В останній раз Бойова машина бився пліч-о-пліч зі Месниками під час фінальної битви з Таносом в блокбастері «Месники: Завершення».

Дати прем'єри у серіалу «Armor Wars» поки немає. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

1862 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: