Вийшов крутий трейлер серіалу «The Equalizer» з Квін Латіфою у головній ролі

21 січня 2021,  15:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Квін Латіфа переймає естафету від Дензела Вашингтона в першому трейлері 1 сезону кримінального екшену «The Equalizer», він же «Праведник», він же «Великий прирівнювач».

«The Equalizer» буде перезапуском однойменного серіалу 80-х, а також дилогії «Праведник» з Дензелом Вашингтоном в головній ролі. Події серіалу будуть розвиватися навколо Робін МакКолл, енігматичної жінки і матері-одиначки, яка сама виховує доньку-підлітка. Робін має загадкове минуле і використовує свої небезпечні навички, щоб допомагати тим людям в біді, яким немає до кого звернутися по допомогу, перетворюючись на янгола-хранителя і захисницю для тих, хто не може захистити себе сам від жорстоких бандитів у великому місті.

Колегу Робін Вільяма Бішопа, який також з'являється в офіційному трейлері, грає актор Кріс Нот. Ви можете знати його завдяки хітовим серіалам «Секс у великому місті» та «Гарна дружина».

Прем'єрна серія серіалу «The Equalizer» вийде на екрани 7 лютого.

У минулому році Квін Латіфу можна було побачити в костюмованому міні-серіалі від Netflix «Голлівуд», який створив Раян Мерфі.

1252 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: