З'явився перший кадр нового мультфільму від Pixar «Лука»

20 січня 2021,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого року легендарна студія Pixar порадувала нас одразу двома мультфільмами «Уперед» і «Душа», де на нас чекали подорожі світом фентезі і світом душ, а в цьому її нова анімаційна стрічка «Лука» відправить нас на сонячну Італійську Рів'єру.

Першим офіційним кадром мультфільму «Лука», який показує його головних героїв, поділився в понеділок британський журнал про кіно Empire.

Журнал повідомляє, що перший повнометражний мультфільм режисера Енріко Касароси, який був номінований на «Оскар» за чарівну короткометражку «Місяць», буде сумішшю реальності та фольклору.

Події анімації «Лука» будуть розвиватися сонячними літніми днями в затишному приморському містечку на Італійській Рив'єрі, а його героями будуть Лука та його друг Альберто, яких ви можете побачити на кадрах босоніж у центрі гарної міської площі з фонтаном.

Але хоча вони виглядають, як звичайні хлопці, насправді Лука і Альберто — морські істоти, які стають людьми, коли виходять на землю. І під час своєї пригоди на землі вони подружаться з людською дівчинкою.

Побачити мультфільм «Лука» на великих екранах ви зможете майбутнього літа його українська прем'єра запланована на 17 червня 2021 року.

2098 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: