Стартували зйомки 2 сезону серіалу «Тед Лассо» з Джейсоном Судейкісом

19 січня 2021,  18:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найпозитивніший тренер в історії кіно і телебачення повертається! Компанія Apple повідомила про старт зйомок нового сезону свого комедійного серіалу «Тед Лассо», опублікувавши фотографію з роздягальні футбольного клубу «Річмонд».

Минулої п'ятниці, 15 січня, стримінгова платформа Apple поділилася в Twitter першим кадром 2 сезону «Теда Лассо» за участю тріо тренерів «Річмонда» зі словами:

Пора починати розігрівати печиво. Знімальний процес другого сезону серіалу @TedLasso офіційно розпочався!

Цю трійку втілюють Джейсон Судейкіс (Тед Лассо), Брендан Гант (тренер Борода) та Нік Мохаммед (тренер Нейтан). Судейкіс і Гант також виступають творцями і сценаристами цієї спортивної комедії, чиї події слідують за невдачливим британським футбольним клубом «Річмонд» та його новим головним тренером Тедом Лассо, який прибув із США і мало розуміє у футболі.

Сподіваємося, що разом з цією трійцею в майбутніх серіях повернуться Джуно Темпл (Кілі Джонс), Бретт Голдстін (Рой Кент), Філ Данстер (Джеймі Тарт), Ханна Веддінгхем (Ребекка Велтон) та Джеремі Свіфт (Гіггінс).

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити трейлер 2 сезону «Теда Лассо» і дізнатися його дату повернення на екрани.

1923 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: