Джеймс Ганн приступив до зйомок супергеройського серіалу «Миротворець»

16 січня 2021,  20:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер і сценарист Джеймс Ганн поділився у п'ятницю в соцмережах селфі зі знімального майданчика, зробленому на честь старту зйомок його нового супергеройського серіалу «Миротворець», спін-оффа майбутнього блокбастера від DC «Загін самогубців: Місія навиліт».

Повідомивши про старт зйомок «Миротворця», Ганн розповів, що почав працювати над цим серіалом заради сміху і написав його 1 сезон всього за 8 тижнів:

5 місяців тому, на карантині, я почав писати телесеріал, в основному заради сміху, в перерві між чернетками «Вартових Галактики 3» і монтажем «Загону самогубців 2». Я написав 1 сезон «Миротворця» за 8 тижнів. А тепер ось він я, в перший день його зйомок. Життя сюрреалістична штука. Починаємо (і починаємо безпечно)!

Серіал «Миротворець» буде комедійним екшеном про «чоловіка, який вірить у мир за всяку ціну, і йому неважливо, скільки людей для цього доведеться убити». Цим чоловіком буде суперлиходій Крістофер Сміт, він же Миротворець з екшену «Загін самогубців: Місія навиліт», який також зняв Ганн.

Роль Миротворця в серіалі зіграє колишній реслер і актор Джон Сіна, який описує свого суперлиходія як «мудаковатого Капітана Америка».

Дати прем'єри у серіалу поки немає, але ми зможемо побачити Миротворця в компанії Харлі Квінн та інших суперлиходіїв в блокбастері «Загін самогубців: Місія навиліт», який вийде на великі екрани 5 серпня.

2820 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: