Перший погляд на Кріса Гемсворта у фільмі Джозефа Косінські «Escape from Spiderhead»

12 січня 2021,  23:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт нагадує австралійського Джеймса Бонда на перших кадрах науково-фантастичного екшену «Escape from Spiderhead», якими поділився Netflix. Авторами його сценарію стали сценаристи «Дедпула» Ретт Різ та Пол Вернік.

Події фільму «Escape from Spiderhead» будуть розвиватися в найближчому майбутньому, коли ув'язненим пропонують шанс стати волонтерами для медичних випробувань взамін на скорочення їхнього тюремного терміну. Коли один ув'язнений стає піддослідним пацієнтом для тестів нових ліків, здатних створювати у людей почуття кохання, він починає піддавати сумніву реальність своїх емоцій та відправляється на пошуки правди.

На перших кадрах, якими Netflix поділився сьогодні в рамках епічного трейлера кінопрем'єр 2021 року, Гемсворт в білому костюмі розсікає по водних просторах за кермом катера, де компанію йому складають ще чотири людини.

Одним з них є Майлз Теллер це він сидить на задньому сидінні між двома суворими на вигляд чоловіками з пов'язкою на очах.

Також в новому фантастичному бойовику режисера Джозефа Косінські з'явиться зірка супергеройського екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квінн» і серіалу «Країна Лавкрафта» Джерні Смоллетт.

1317 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: