Кленсі Браун зіграє головного лиходія в нових серіях серіалу «Декстер»

6 січня 2021,  21:52 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У 9 сезоні популярного серіалу «Декстер» антигерой Майкла С. Голла битиметься з новим «великим злом», роль якого виконає актор Кленсі Браун, відомий завдяки таким хітовим фільмам, як «Втеча з Шоушенка» і «Тор: Рагнарок».

Сайт TVLine повідомляє, що в майбутніх серіях «Декстера» Браун зіграє Курта Колдвелла, неофіційного мера невеликого містечка Айрон-Лейк.

Згідно з офіційним описом персонажа, Курт «втілив свою американську мрію, спочатку працюючи далекобійником, як і його батько, а тепер він сам володіє декількома вантажівками та місцевою стоянкою для вантажівок».

Курт є «могутнім, щедрим та любимим місцевими жителями, для яких він втілення справжнього чоловіка. Якщо він на вашому боці, ви можете вважати себе щасливчиками, але якщо ви вирішите перейти йому дорогу або заподієте шкоду тим, про кого він дбає, то вам допоможе тільки Бог».

Поки складно сказати, чи буде містечко Айрон-Лейк головним місцем подій майбутніх 10 серій серіалу, який завершився в 2013 році неоднозначним фіналом, де Декстер імітував свою смерть, після чого відправився жити життям лісоруба в штат Орегон. Хто знає, можливо, Айрон-Лейк якраз знаходиться в Орегоні.

Прем'єра 9 сезону «Декстера» очікується пізніше в 2021 році.

А в лютому Брауна можна буде побачити в кінотеатрах України в загадковому трилері «Перспективна дівчина» з Кері Малліган в головній ролі.

2076 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: