Дивимося трейлер фільму «Locked Down» з Енн Гетевей та Чіветелем Еджіофором

6 січня 2021,  15:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки весь світ на карантині, ця парочка знайшла свій квиток на свободу. Енн Гетевей та Чіветель Еджіофор затівають пограбування року в трейлері кримінальної комедії «Locked Down», яку зняв режисер фільму «Містер і місіс Сміт» Даг Лайман.

Сюжет фільму «Locked Down» розвивається в Лондоні під час локдауну, введеного через світову пандемію коронавірусу. Гетевей та Еджіофор втілюють подружжя Лінду і Пекстона, чий шлюб переживає не найкращі часи. І вони вирішують змінити своє життя, викравши великий діамант зі знаменитого торгового центру Harrods.

Не так давно Гетевей зіграла аферисток у фільмах «Вісім подруг Оушена» і «Шахрайки», так що для неї це буде далеко не перша крадіжка на великому екрані.

Разом з нею та Еджіофором в новому фільмі Лаймана знялися Бен Кінгслі, Бен Стіллер, Мінді Кейлінг, Люсі Бойнтон, Стівен Мерчант, Дьюлі Гілл і Марк Гетісс.

Автором сценарію цієї кримінальної комедії виступає Стівен Найт, який зняв трилер «Море спокуси» з Гетевей в головній ролі.

Світова прем'єра стрічки «Locked Down» відбудеться вже наступного тижня, 14 січня, на американській стримінговій платформі HBO Max. Поки невідомо, чи добереться вона до українських кінотеатрів.

1548 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: