Кіноскандал: Ліза Кудроу «заперечує» існування України у фільмі Netflix «Death to 2020»

5 січня 2021,  18:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці 2020 року стримінгова платформа Netflix представила комедійний фільм «2020, тобі кінець!» («Death to 2020»), який висміював різні скандальні події минулого року. І одна його сцена за участю зірки серіалу «Друзі» Лізи Кудроу сама по собі стала скандалом.

У фільмі «2020, тобі кінець!» Кудроу втілює Джанетту Грейс Сьюзан, неофіційного представника республіканців, яка висловлює свою «неупереджену» думку з приводу імпічменту президента Дональда Трампа, що так і не відбувся.

Вона говорить про те, що «демократи стверджують, що Трамп за допомогою тиску змусив Україну відкопати бруд на сім'ю Байдена, і що їхнім єдиним доказом є записана розмова, де Трамп говорить про це» з українським президентом Володимиром Зеленським.

Але коли репортер запитує Джанетту, про що Трамп говорив з президентом України, вона робить вигляд, що «запису не існує», а потім зі сміхом додає, що «не існує такого місця, як Україна». І репортер безуспішно намагається переконати її в зворотному.

В даному контексті ця абсурдна фраза є ілюстрацією божевільної брехні, на яку йдуть політики, щоб обдурити суспільство, але не всі глядачі зрозуміли її подвійний сенс й почали активно (і несправедливо) критикувати Кудроу в соцмережах за слова її героїні.

Актриса поки ніяк не прокоментувала цю ситуацію.

У 2020 році Лізу Кудроу також можна було побачити в комедії «Гламурний бізнес» та в новому серіалі від Netflix «Космічні війська», а в 2021 вона озвучить героїню мультфільму «Бебі Бос 2: Сімейний бізнес».

2488 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: