«Доктор Хто»: 7 промо-фотографій новорічного спецвипуску «Революція далеків»

5 січня 2021,  01:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-фотографії святкового спецвипуску хітового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», чия прем'єра відбулася 1 січня, показують Доктора, її дружну сімейку, капітана Джека Гаркнесса і... новий дизайн далеків.

У цей Новий рік Доктор (Джоді Віттакер) та її відважні друзі Яс (Мандіп Гілл), Раян (Тосін Коул) і Грем (Бредлі Волш) боролися з підступними далеками в святковій серії «Революція далеків», чиї події розвивалися на Землі.

Поки Доктор була в пастці в міжгалактичній в'язниці джудунів без будь-яких шансів на втечу, Яс, Раян та Грем розкрили серйозну змову, через яку Землю знову спробували захопити давні вороги Доктора далеки.

Також в цій пригоді взяв участь чарівний капітан Джек Гаркнесс (Джон Барроумен), який не з'являвся в серіалі з 2010 року (якщо не брати до уваги те невелике камео в 12 сезоні), але, на щастя, він не забув, як знаходити вихід навіть із найбільш безвихідних ситуацій.

На фантастичних промо-фотографіях спецвипуску «Революція далеків» наші герої позують на тлі далеків та великого вибуху, а також окремої фотографії удостоївся і сам далек, щоб ми змогли в деталях розглянути його новий чорний дизайн з червоним підсвічуванням.

Тим часом Доктор з'являється тут в червоній тюремній робі, яку видають всім ув'язненим в'язниці джудунів, а капітан Джек знову дістав із шафи своє знамените сіре пальто і маніпулятор часової воронки, за допомогою якого він подорожує у просторі та часі.

В майбутньому Доктор повернеться з новими пригодами в 13 сезоні «Доктора Хто», чия прем'єра відбудеться, щойно вони закінчать його зйомки.

2088 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: