Серіал «Секс у великому місті» повернеться без Кім Кетролл та її Саманти

24 грудня 2020,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO збирається возз'єднати на телеекрані героїнь культового серіалу «Секс у великому місті», також відомого як «Секс і місто», але в їхньому числі, на жаль, не буде Саманти Джонс.

Замість довгоочікуваного третього фільму Керрі Бредшоу, Шарлотта Йорк та Міранда Гоббс, яких знову зіграють актриси Сара Джессіка Паркер, Крістін Девіс та Синтія Ніксон, знову будуть підкорювати Нью-Йорк в міні-серіалі від HBO. Але вже втрьох, а не вчотирьох, оскільки Кім Кетролл не повернеться в ролі Саманти Джонс.

Кетролл вже давно говорила про те, що вона закрила для себе цю главу і шукає нові ролі, але ця новина все одно шокувала шанувальників, адже складно уявити «Секс у великому місті» без його найяскравішої та найхаризматичнішої героїні.

Під час інтерв'ю у жовтні 2017 року Кетролл сказала, що вона не проти, якщо на роль Саманти знайдуть іншу актрису:

Це відмінна роль. Я грала її до фінішу, а потім ще трохи, і я її любила. І її повинна зіграти інша актриса. Можливо, вони зможуть написати афроамериканську Саманту Джонс чи латиноамериканську Саманту Джонс.

Оригінальний серіал Даррена Стара йшов в ефірі HBO протягом 6 сезонів і став одним з найуспішніших американських серіалів усіх часів. Після він отримав два повнометражних продовження: «Секс у великому місті» (2008) та «Секс у великому місті 2» (2010).

2313 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: