«Доктор Хто»: далеки працюють під прикриттям в новому промо спецвипуску «Революція далеків»

23 грудня 2020,  16:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився новий промо-ролик новорічного спецвипуску серіалу «Доктор Хто», який називається «Революція далеків», і він розкриває деталі про повернення головних ворогів Доктора, які знову планують захопити Землю.

В майбутньому святковому спецвипуску далеки знову спробують захопити Землю, користуючись відсутністю Доктора (Джоді Віттакер), яка зараз замкнена в іншопланетній в'язниці суворого режиму, де вона знаходиться в ізоляції, зовсім одна і без надії на втечу.

Але, на щастя, на захисті Землі залишаються її найкращі друзі Яс (Мандіп Гілл), Раян (Тосін Коул) та Грем (Бредлі Волш), а допомагати їм буде сам капітан Джек Гаркнесс (Джон Барроумен), який, як ви пам'ятаєте, є безсмертним мандрівником у часі.

Промо-ролик новорічної серії «Доктора Хто» (див. вище) представляє далека «під прикриттям» тут його називають «захисним дроном», який «схвалили світові експерти з безпеки» і «просувають найкращі уми» з області світової безпеки. Так що далеки проникли глибоко в захисні системи Землі, і прогнати їх буде непросто.

Ви зможете побачити спецвипуск «Революція далеків» вже наступного тижня, 1 січня. Так, до Нового року залишилося зовсім небагато часу.

2208 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: