Дивимося український трейлер фільму «Контроль» з Крістіною Річчі та Джоном Кьюсаком

23 грудня 2020,  14:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після пост-святкового локдауну на екрани українських кінотеатрів вийде детективний трилер «Контроль» («Distorted»), головну роль в якому виконує зірка оскароносної стрічки «Монстр» Крістіна Річчі.

Офіційний опис фільму від режисера Роба В. Кінга і сценариста Арне Ольсена, де Річчі грає жінку, яка переїхала з чоловіком в дивний житловий комплекс, де відбуваються моторошні речі:

Лорен та її чоловік Рассел переїжджають в Пінакл, елегантний і сучасний житловий комплекс з усіма зручностями, включаючи супертехнологічну систему безпеки. Незабаром героїня помічає, що з іншими жителями комплексу коїться щось недобре, і наймає журналіста Вернона з відділу розслідувань. Вернон є прихильником теорії змови і вважає, що Пінакл зовсім не житловий комплекс, а корпоративний експеримент в області синтетичної телепатії, а всі жителі лише піддослідні морські свинки в глобальній змові...

Роль журналіста Вернона, який береться за це заплутане розслідування, виконує номінант на премію «Золотий глобус» Джон Кьюсак.

Українська прем'єра фільму «Контроль» запланована на 28 січня.

1959 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...