Двейн Джонсон приступив до другого етапу тренувань для ролі Чорного Адама

23 грудня 2020,  12:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня актор Двейн Джонсон поділився в Facebook новою фотографією зі спортзалу, де він позує в футболці з логотипом свого супергеройського фільму «Чорний Адам» («Black Adam»).

У підписі до цього знімку 48-річний актор сказав:

Друга фаза. Тренуюся для «Чорного Адама». Ієрархія сили у всесвіті DC скоро зміниться. Дякую моєму давньому тренеру з силової та фізичної підготовки Дейву Рієнці за стратегічний шлях до успіху цього фільму і персонажа, що постійно розвивається. Місяць за місяцем, тиждень за тижнем, день за днем. 277 фунтів злого і противного.

277 фунтів це близько 125 кілограм, так що Джонсон зараз в буквальному сенсі слова є Скелею. І це ще не межа, оскільки попереду у нього ще мінімум два місяці тренувань зйомки фільму «Чорний Адам» стартують навесні.

У своєму першому сольному екшені суперлиходій/антигерой з коміксів DC Чорний Адам у втіленні Джонсона розповість свою довгу історію, що починається за 5 000 років в стародавньому мегаполісі Кандак, й буде битися з супергероями з Товариства справедливості Америки.

Компанію йому в кадрі складуть Елдіс Годж (Людина-яструб), Ной Сентінео (Руйнівник атомів), Квінтесса Свінделл (Циклон) і Сара Шахі.

На чолі сольника Джонсона виступає Жауме Кольєт-Серра, а його прем'єра на великих екранах очікується 23 грудня 2021 року (але це ще не точно).

2453 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: