Міла Куніс, Еллісон Дженні і Аквафіна зіграють у фільмі «Дати дуба в окрузі Юба»

22 грудня 2020,  22:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2021 році в кінотеатрах відбудеться прем'єра драматичної комедії «Дати дуба в окрузі Юба», головну роль в якій виконає лауреатка кінопремії «Оскар» Еллісон Дженні. І у нас вже є її перший кадр.

Фільм «Дати дуба в окрузі Юба» («Breaking News in Yuba County») розповість про відчайдушну домогосподарку на ім'я Сью Баттонс. Вона закопує тіло свого чоловіка, який помер від серцевого нападу, коли вона зловила його під час зради. І Сью дуже складно тримати це в секреті.

Перший кадр кінострічки показує Сью, роль якої грає Дженні, на кухні з тортиком в компанії двох жінок Ненсі та Кем, яких втілюють Міла Куніс і Реджина Голл. На ремені Кем висить поліцейський значок, так що ця розмова навряд чи буде приємною.

Також компанію їм в кадрі складе Аквафіна, яку ви могли бачити у фільмі «Джуманджі: Наступний рівень». А в майбутньому вона зіграє в супергеройському екшені від Marvel Studios «Шан-Чі і легенда десяти кілець».

Режисером кримінальної комедії за участю Дженні та Куніс став Тейт Тейлор, який зняв стрічки «Прислуга», «Дівчина у потягу», «Ма» і «Агент Єва».

Світова прем'єра фільму «Дати дуба в окрузі Юба» очікується у січні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити його трейлер і дізнатися, коли його можна буде подивитися в кінотеатрах України.

1129 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: