Вийшов український трейлер фільму «Вільний птах» про німецьку окупацію Норвегії

21 грудня 2020,  18:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «Безславні виродки» Аугуст Діль знову грає безжального нациста в історичному трилері «Вільний птах» («Птахолов»), прем'єра якого в українських кінотеатрах очікується 4 лютого.

Дія фільму розгортається в затишному містечку Тронхейм в 1942 році. Незважаючи на те, що окупація Норвегії триває вже два роки, повсякденне життя жителів країни фіордів здається цілком спокійним. Головну героїню звуть Естер. Вона живе разом з батьками в затишному будинку. Її тато Ганс працює перукарем, чиї справи йдуть успішно завдяки постійній клієнтурі. Сама ж Естер пристрасно мріє про театральну сцену: вона наполегливо вивчає монологи з відомих п'єс і може годинами розглядати журнали з популярними американськими актрисами.

Однак небезпека тихо наближається до мирних жителів містечка: нацисти починають розправлятися з місцевими євреями. Незабаром забирають батька Естер. Спроба втечі самої дівчини обертається невдачею, і вона опиняється в лісі. Щоб врятуватися, Естер переодягається хлопчиком і ховається на маленькій фермі.

Роль Естер виконує актриса Сара-Софі Буссніна, відома завдяки серіалу «Падіння ордена» та фільму «Марія Магдалина».

Сценарій цієї заснованої на реальних подіях історії написав Тронд Мортен Крістенсен, а її режисером є Росс Кларк.

1438 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...