Прем'єри тижня: «Диво-жінка 1984», «Сімейка Крудсів 2» і «Казка старого мельника»

19 грудня 2020,  20:30 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Найбільш очікуваною прем'єрою тижня став супергеройський екшен від Warner Bros. «Диво-жінка 1984», але нас також приємно порадували прем'єрою українського фентезі «Казка старого мельника» та допрем'єрними показами мультфільму «Сімейка Крудсів: Нова ера» і фільму «Безславні кріпаки».

«Диво-жінка 1984» (реж. Петті Дженкінс)

Найвеличніша героїня усіх часів Діана Принц (Галь Гадот), також відома як Диво-жінка, повертається, і на цей раз вона відправиться у 1980-і роки, де зіткнеться одразу з двома могутніми ворогами: Максвеллом Лордом (Педро Паскаль) і Гепардою (Крістен Віг). Але разом з цим на Діану чекає і приємний сюрприз — возз'єднання зі своїм коханим Стівом Тревором (Кріс Пайн).

Квитки на фільм «Диво-жінка 1984».

«Сімейка Крудсів: Нова ера» (реж. Джоель Кроуфорд)

Яскрава анімаційна комедія від DreamWorks занурює у доісторичні часи! Енергійна сімейка Крудсів завжди готова до відкриттів і труднощами їх не злякати. Аж ось на горизонті з'являються конкуренти Передовенки, що переконані у власній унікальності. На порозі глобальних катаклізмів життя обох родин перевертається з ніг на голову, і Крудси покажуть чого варті!

Квитки на мультфільм «Сімейка Крудсів: Нова ера».

«Казка старого мельника» (реж. Олександр Ітигілов мол.)

Вечір, діти збираються навколо вогнища, старий мельник починає розповідати їм казку. У його казці бурсак Миколка (Валентин Томусяк) вирушає до пана Адама, щоб навчити грамоті його доньку Христинку (Анна Кошмал). Та на шляху до маєтку Миколка дізнається, що селище захопили нечисті сили, вовкулаки та повітрулі, а сам пан Адам знаходиться у полоні. Миколка та Христинка вирішують звільнити в’язнів і землі від нечисті, але для цього їм доведеться пройти крізь багато випробувань, одне з яких може виявитися їм не під силу...

Квитки на фільм «Казка старого мельника».

«Безславні кріпаки» (реж. Роман Перфільєв)

Правила самурая прості: битися на двох мечах, тренуватися по півдоби і не нариватися на неприємності заради почуттів. Але як виконати бодай одне, коли твоє ім'я Тарас Шевченко (Роман Луцький), твою дівчину мордує поганець, а твій наставник лупцює тебе, аби натренувати залізну волю? Доведеться стати самураєм за 2 дні: стріляти «по-македонськи», швидко бігати і нарешті перестати витріщатися на гейш.

Квитки на фільм «Безславні кріпаки».

«Дебошир» (реж. Кен Кушнер)

Захоплююча історія життя легендарного американського боксера Чака Вепнера (Зек МакГоун), який починав з самих низів і одного разу опинився на одному ринзі з самим Мухаммедом Алі. Саме його кар'єра послужила натхненням для фільмів Сільвестра Сталлоне. «Реальний Роккі», як його ще називають, прожив неймовірне життя, що складається з американських гірок: ряду крутих злетів та жорстоких падінь. Він піднімався з бруду, щоб перемагати на рингу, а потім знову падав у нього, віддавшись у владу випивки.

Квитки на фільм «Дебошир».

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

2683 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: