«Доктор Хто»: дивимося другий трейлер святкового спецвипуску «Революція далеків»

17 грудня 2020,  20:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей Новий рік точно буде особливим! Компанія BBC вирішила нагадати нам про швидке повернення на телеекрани Доктора і капітана Джека Гаркнесса, поділившись новим трейлером майбутнього новорічного спецвипуску культового серіалу «Доктор Хто», який називається «Революція далеків».

У майбутній святковій серії «Доктора Хто» на Землю знову нападають далеки, поки Доктор (Джоді Віттакер) замкнена в іншопланетній в'язниці суворого режиму, де вона знаходиться в ізоляції, зовсім одна та без надії на втечу.

Тим часом далеко на Землі її найкращі друзі Яс (Мандіп Гілл), Раян (Тосін Коул) та Грем (Бредлі Волш) повинні продовжувати свої життя без неї. Але це непросто. Старі звички не вмирають. Особливо, коли вони розкривають формування тривожного плану. Плану, який включає в себе далека.

На щастя, на допомогу Землі, Доктору та її друзям поспішає відважний капітан Джек (Джон Барроумен), який нагадує в трейлері, що він безсмертний.

Спецвипуск «Революція далеків», який зняв режисер Лі Гейвен Джонс, стане справжнім подарунком на Новий рік, оскільки його прем'єра відбудеться 1 січня. Тим часом в листопаді стартували зйомки 13 сезону «Доктора Хто», так що скоро на нас чекає ще більше нових пригод у просторі і часі.

1646 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: