Дивимося перший фрагмент мультфільму «Душа» від Pixar і режисера «Думками навиворіт»

14 грудня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головний герой підкорює своїм музичним талантом і отримує роботу своєї мрії в ексклюзивному фрагменті очікуваного мультфільму «Душа», який вийде на великі екрани вже наступного тижня, 25 грудня.

Сюжет нового мультфільму від провідних американських анімаційних студій Pixar і Disney слідує за вчителем музики Джо Гарднером, голосом якого в оригіналі є лауреат премії «Оскар» Джеймі Фокс. Джо завжди мріяв бути професійним музикантом і виступати на сцені, і удача йому нарешті посміхнулася.

У фрагменті, який ви можете подивитися вище, Джо підкорює своєю грою на піаніно Доротею Вільямс (номінантка на премію «Оскар» Анджела Бассетт) та її джаз-бенд, і коли він закінчує грати, Доротея радить йому знайти костюм для виступів і приходити до них на репетицію.

На жаль, перед його першим концертом з Джо трапиться нещасний випадок, і його душа опиниться в іншому світі, звідки душі відправляють в нові тіла. Тому душі Джо і його новій подрузі 22 (лауреатка премії «Золотий глобус» Тіна Фей) доведеться постаратися, щоб повернути його у старе тіло і встигнути на концерт.

У режисерського керма мультфільму «Душа» знаходиться Піт Доктер, який створив такі знамениті анімаційні стрічки, як «Вгору» та «Думками навиворіт».

1264 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: