«Тор: Любов і грім»: розкрито ім'я суперлиходія, якого зіграє Крістіан Бейл

12 грудня 2020,  20:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стережись, Тор! Студії Marvel і Disney нарешті офіційно підтвердили, що головного лиходія супергеройського екшену «Тор: Любов і грім» зіграє актор Крістіан Бейл. І звати цього суперлиходія Горр, він же Бог-м'ясник або Вбивця богів.

Ім'я суперлиходія, в образі якого Бейл буде битися з Тором в його четвертому сольнику, було розкрито в четвер у рамках лавини новин про майбутні проекти студії Disney, яка в наступні роки обіцяє порадувати нас і фільмами, і серіалами про всесвіт MCU.

Горр, Бог-м'ясник, був представлений в коміксах в лютому 2013 року, і з тих пір став одним з найбільш жорстоких та небезпечних ворогів, з якими тільки доводилося битися Тору за його довге життя. Горр був народжений на далекій безіменній планеті, де всі голодували. Його вчили вірити в богів, але боги ніколи не відповідали на його молитви, тому він вирішив знайти їх та помститися їм за свої страждання.

У Горра дуже незвичайна зовнішність (він такий же лисий, безносий та з сірою шкірою, як Волдеморт), так що гримерам доведеться дуже постаратися, щоб зробити Бейла схожим на нього. Напевно їм в цьому буде допомагати комп'ютерна графіка.

Тим часом в образі Тора на екрани повернеться Кріс Гемсворт, Тесса Томпсон знову втілить войовничу Валькірію, а Наталі Портман ми знову побачимо в образі Джейн Фостер, яка в четвертому сольнику бога грому озброїться Мйольніром і стане супергероїнею Жінкою-Тор.

У нещодавньому інтерв'ю Портман розкрила, що її сюжетна лінія буде ґрунтуватися на коміксі «Mighty Thor».

Режисером цього екшену буде Тайка Вайтіті, який зняв блокбастер «Тор: Рагнарок». Він також зіграє іншопланетянина Корга, який завжди вміє повеселити.

В кінотеатри блокбастер «Тор: Любов і грім» увірветься 5 травня 2022 року.

2060 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: