«Дім дракона»: Метт Сміт і Олівія Кук приєдналися до приквела «Гри престолів»

12 грудня 2020,  18:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітових серіалів «Доктор Хто» і «Корона» Метт Сміт продовжує підкорювати телебачення в майбутньому фентезійному серіалі «Дім дракона» він стане одним з Таргарієнів. І так, у нього буде свій дракон.

У приквелі популярного фентезі «Гра престолів», заснованого на романах письменника Джорджа Р.Р. Мартіна, Сміт втілить принца Деймона Таргарієна, молодшого брата короля Семи королівств Вісеріса Таргарієна.

Серіал «Дім дракона», чиї події будуть розвиватися за 150 років до подій «Гри престолів», покаже, як після смерті короля Вісеріса у Вестеросі починається громадянська війна Таргарієнів за Залізний трон, на який претендують Рейніра, старша дочка Вісеріса від першого шлюбу, та син Вісеріса від другого шлюбу Ейгон II.

Роль Вісеріса виконає лауреат премії BAFTA Педді Консідайн. Тим часом роль Рейніри, яка вийде заміж за свого дядька Деймона (це ж Таргарієни), зіграє актриса Емма Д'Арсі, а Олівія Кук втілить Алісент Гайтавер, другу дружину Вісеріса, яка після смерті чоловіка не побажала віддавати трон Рейнірі й почала війну Таргарієнів.

Деймон та Рейніра обидва будуть дракононаїзниками. Деймон, який є досвідченим та небезпечним воїном, літатиме на драконі Караксес, а Рейніра — на Сайракс.

Тиждень тому канал HBO поділився концепт-артом двох драконів з серіалу «Дім дракона» й повідомив, що знімальний процес приквела «Гри престолів» почнеться у 2021 році. Його прем'єра запланована на 2022 рік.

1530 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: