Кріс Еванс приєднався до касту зіркової комедії «Не дивись вгору» з Леонардо ДіКапріо

10 грудня 2020,  20:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Акторський склад комедійного фільму «Не дивись вгору», який зараз знімає компанія Netflix, і без того був вражаючим, а тепер став ще крутішим, оскільки в ньому зіграє сам Капітан Америка, Кріс Еванс.

Сьогодні, 10 грудня, Еванс був помічений на знімальному майданчику комедії «Не дивись вгору» («Don't Look Up») в Бостоні, штат Массачусетс, де він здавав тест на COVID-19, повідомляє сайт Just Jared.

Його роль поки не розголошується, але ми знаємо, що сюжет апокаліптичного фільму Адама МакКея буде обертатися навколо двох недосвідчених вчених-астрономів, докторів Рендалла Мінді та Кейт Дібіаскі, які повинні відправитися в масштабний прес-тур, щоб попередити людство про наближення астероїда, що може знищити Землю. Ролі цих астрономів виконують володарі премії «Оскар» Леонардо ДіКапріо та Дженніфер Лоуренс.

Також у стрічці «Не дивись вгору» знімаються Меріл Стріп, яка зіграє президента США Джейні Орлеан, і давній друг ДіКапріо Джона Гілл, який втілить персонажа на ім'я Джейсон Орлеан, родича героїні Стріп. Компанію їм складе ще одна лауреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт.

Відносно нещодавно Еванса можна було побачити в образі Капітана Америка в супергеройських блокбастерах «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення», після чого він зіграв в детективному фільмі Раяна Джонсона «Ножі наголо», а в цьому році виконав головну роль в міні-серіалі «Захищаючи Джейкоба».

Точна дата прем'єри комедії «Не дивись вгору» поки не повідомляється, але вона відбудеться на стримінговій платформі Netflix у 2021 році.

2063 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: