Українське фентезі «Казка старого мельника» вийде в прокат наступного тижня

7 грудня 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра сімейного фентезі «Казка старого мельника» із зірковим українським кастом, яка була перенесена на 31 грудня, відбудеться вже наступного тижня, 17 грудня, що підтверджує його новий трейлер (і постер).

Офіційний опис казки режисера Олександра Ітигілова, головні ролі в якій виконали актори Валентин Томусяк (Миколка) і Ганна Кошмал (Христинка):

Вечір, діти збираються навколо вогнища, старий мельник починає розповідати їм казку. В його казці бурсак Миколка вирушає до пана Адама, щоб навчити грамоті його доньку Христинку. Та на шляху до маєтку Миколка дізнається, що селище захопили нечисті сили, вовкулаки та повітрулі, а сам пан Адам знаходиться у полоні. Миколка та Христинка вирішують звільнити в’язнів і землі від нечисті, але для цього їм доведеться пройти крізь багато випробувань, одне з яких може виявитися їм не під силу…

Також в цьому фентезі можна буде побачити таких відомих українських акторів театру, кіно і телебачення, як Остап Ступка, Ірма Вітовська, Ада Роговцева, Володимир Горянський, Римма Зюбіна, Олексій Вертинський, Олеся Жураківська, Гарік Бірча, Наталя Сумська та Анатолій Хостікоєв.

1392 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: