Героїня фільму «Чорна вдова» з'явиться в серіалі «Соколине око»

5 грудня 2020,  16:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту серіалу «Соколине око» приєдналася актриса Флоренс П'ю, яка повинна була дебютувати в ролі Єлени Бєлової в супергеройському екшені від Marvel Studios «Чорна вдова», чия прем'єра планувалася ще навесні, але переїхала на 2021 рік через пандемію коронавірусу.

Супергеройський серіал Disney+ «Соколине око», чиї зйомки стартували на цьому тижні в Нью-Йорку, розповість про пригоди Клінта Бартона, одного з оригінальних Месників, і його протеже Кейт Бішоп.

У ролі Соколиного ока на екрани повернеться актор Джеремі Реннер, а Кейт Бішоп зіграє Гейлі Стайнфелд. Вони вже були зняті папараці на зйомках серіалу в парку Нью-Йорка в компанії чарівного пса, який також є частиною акторського складу.

Компанію їм складе Єлена Бєлова у втіленні П'ю, про що днями повідомив сайт Variety, але поки складно сказати, в скількох серіях вона з'явиться.

Єлена Бєлова є давньою подругою Наташі Романової (Скарлетт Йоханссон), з якою Нат возз'єднається в своєму сольному супергеройському фільмі «Чорна вдова», коли повернеться до себе на батьківщину.

Очікується, що Єлена стане новою Чорною вдовою всесвіту MCU, так що у них з Кейт Бішоп буде щось спільне, коли та стане новим Соколовим оком, як в коміксах.

Прем'єра екшену «Чорна вдова» повинна відбутися 6 травня 2021 року, а ось дата прем'єри серіалу «Соколине око» поки не повідомляється.

1079 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: