Емілія Кларк, Г'ю Лорі і Джемма Артертон озвучать мультфільм «The Amazing Maurice»

4 грудня 2020,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський мультфільм «The Amazing Maurice» обзавівся зірковим кастом. Його персонажі заговорять голосами зірки серіалу «Гра престолів» Емілії Кларк та зірки хітової медичної драми «Доктор Хаус» Г'ю Лорі.

Пригодницьке фентезі «The Amazing Maurice» («Дивовижний Моріс») буде екранізацією книги письменника Террі Пратчетта, яка розповідає про розумного кота Моріса. Він придумав ідеальну аферу для отримання грошей. Для цього він знаходить хлопчика, який виглядає дурним, грає на дудці і має свою власну зграю щурів, які є цілком грамотними істотами, як повідомляє синопсис на сайті IMDb.

Основою сценарію, який написав Террі Россіо, виступає 28-я книга циклу «Дискосвіт» під назвою «Дивовижний Моріс і його вчені гризуни».

Голосом Моріса стане Доктор Хаус, тоді як королева Дейнеріс подарує свій голос Маліс, дочці бургомістра та онучці казкарок «сестер Грімм».

Також до касту мультфільму увійшли зірка екшенів «Принц Персії» і «Квант милосердя» Джемма Артертон, актор Девід Тьюліс, він же професор Люпин в Поттеріані, зірка фільму «Абатство Даунтон» Г'ю Бонневілль та зірка торішньої мелодрами «Вчора» Гімеш Патель. Патель нещодавно зіграв разом з Лорі в науково-фантастичному серіалі «Авеню 5».

Нижче ви знайдете офіційний тизер-постер даного мультфільму, який представляє перший погляд на головного героя з голосом Г'ю Лорі.

Прем'єра анімаційного фентезі «The Amazing Maurice» очікується в 2021 році.

1106 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: