«Дитинство Шелдона»: Шелдон і Пейдж бунтують в біблійному таборі в 4 серії 4 сезону

4 грудня 2020,  14:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій серії 4 сезону комедійного серіалу «Дитинство Шелдона», яка в четвер вийшла на американському телебаченні, віра пастора Джеффа проходить серйозне випробування, оскільки в його табір відправляють Шелдона і Пейдж.

Офіційний синопсис 4 серії 4 сезону «Біблійний табір і колісниця любові» («Bible Camp and a Chariot of Love»), яку зняв Джаффар Махмуд:

Шелдон (Іен Армітедж) знову змагається зі ще одним вундеркіндом Пейдж (МакКенна Грейс), коли їхні матері вирішують відправити їх у Біблійну школу на канікулах, якою керує пастор Джефф (Метт Гоббі). Тим часом Джордж (Ленс Барбер) гнівається, коли Джорджі (Монтана Джордан) робить сумнівну покупку.

Фрагмент цієї серії, який ви можете подивитися вище, показує, що, поки всі діти зібралися перед пастором Джеффом, щоб послухати його біблійні історії, Шелдон і Пейдж сидять далеко від них за столом і спілкуються.

Пейдж фарбує губи, і Шелдона дивує, що «її мама дозволяє їй користуватися помадою». Пейдж відповідає, що вона не дозволяє, і що таким чином вона «бунтує через розлучення її батьків, як пишуть у книзі».

І поки Шелдон намагається зрозуміти, що це за книга і в якій бібліотеці її можна взяти, пастор Джефф збирає дітей і запитує, хто з них готовий «знайти космос для Ісуса в своєму серці».

Діти мовчать, і коли пастор каже, що він «їх не чує», Шелдон пояснює йому, що «в космосі вакуум, де не подорожує звук».

Прем'єра 5 серії 4 сезону «Дитинства Шелдона», яка отримала загадкову назву «Затхлий склеп і палиця, на яку потрібно попісяти» («A Musty Crypt and a Stick to Pee On»), відбудеться наступного четверга, 10 грудня.

1913 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: