Галь Гадот зіграє головну роль у новій шпигунській франшизі в дусі Бондіани

3 грудня 2020,  19:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Її звати Гадот. Галь Гадот. Зірка хітових франшиз «Диво-жінка» та «Форсаж» Галь Гадот приміряє на себе образ крутої шпигунки у фільмі «Heart of Stone», який може стати першим розділом в новій шпигунській сазі у дусі Бондіани та «Місія неможлива».

Сайт Deadline пише, що «Heart of Stone» («Серце з каменю» або «Кам'яне серце») буде шпигунським трилером, події якого будуть розвиватися у світі міжнародного шпигунства, але деталі про його головну героїню у втіленні Гадот поки не розголошуються.

Виробництвом цієї потенційної франшизи займається компанія Skydance Media, яка вже веде переговори з режисером Томом Гарпером, щоб він очолив проект. Гарпер працював над серіалами «Війна і мир» та «Електричні сни Філіпа К. Діка», а також зняв торішній пригодницький фільм «Аеронавти».

Авторами сценарію виступають Грег РукаБезсмертна гвардія») та Еллісон Шредер, яка була номінована на «Оскар» за сценарій до байопіку «Приховані фігури».

Гадот буде продюсувати трилер «Heart of Stone» разом зі своїм чоловіком Яроном Варсано та їхньою продюсерською компанією Pilot Wave.

У кінці року, з 25 грудня, Гадот можна буде нарешті побачити на великих екранах в довгоочікуваному супергеройському екшені «Диво-жінка 1984», а в наступному році вона зіграє в детективному фільмі Кеннета Брани «Смерть на Нілі» та у пригодницькому бойовику «Red Notice» з Двейном Джонсоном і Раяном Рейнольдсом.

Також актриса планує виконати головну роль в байопіку «Клеопатра», режисеркою якого буде Петті Дженкінс, яка знімає пригоди Диво-жінки.

1131 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: