Хто зіграє принцесу Діану і принца Чарльза в 5 і 6 сезонах серіалу «Корона»?

3 грудня 2020,  17:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальні сезони хітового історичного серіалу «Корона» покажуть більш зрілих принцесу Діану та принца Чарльза, ролі яких виконають зірка фантастики «Тенет» Елізабет Дебікі та зірка скандального серіалу «Коханці» Домінік Вест.

Дуже драматичний шлюб спадкоємця британського престолу принца Чарльза та його молодої дружини принцеси Діани став центром уваги в 4 сезоні серіалу «Корона», який показав, як швидко казка у цих принца та принцеси перетворилася на справжній кошмар для них обох.

Ролі молодих Чарльза і Діани виконали актори Джош О'Коннор та Емма Коррін, і оскільки серіал змінює свій каст на акторів старшого віку кожні два сезони, в 5 і 6 сезонах ролі цього подружжя виконають Домінік Вест та Елізабет Дебікі.

Тим часом королеву Великої Британії Єлизавету II, її чоловіка принца Філіпа та її молодшу сестру принцесу Маргарет у фінальних сезонах «Корони» зіграють Імелда Стонтон, Джонатан Прайс і Леслі Менвілл.

Роль Камілли Паркер-Боулз, давньої подруги і коханки принца Чарльза, в 3 і 4 сезонах виконувала актриса Еміральд Феннел, і поки невідомо, ким її замінять продюсери в майбутніх серіях серіалу, але вона безумовно ще повернеться на екрани, адже в результаті, у 2005 році, через 9 років після гучного королівського розлучення Чарльза та Діани, Камілла стане дружиною Чарльза.

У зв'язку з пандемією коронавірусу робота над 5 і 6 сезонами серіалу «Корона» затримується. Компанія Netflix планує почати зйомки 5 сезону у червні 2021 року, а його прем'єра очікується в 2022 році.

942 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: