Мелісса МакКарті і Бен Фелкоун працюють над комедійним серіалом «God's Favourite Idiot»

3 грудня 2020,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не встигла науково-фантастична комедія «Суперінтелект» вийти на екрани, як її зірка Мелісса МакКарті та її чоловік-режисер Бен Фелкоун оголосили про те, що вони вже готують новий спільний проект. І на цей раз це буде вебсеріал для Netflix.

Новий комедійний серіал від МакКарті і Фелкоуна буде називатися «God's Favourite Idiot» («Улюблений ідіот Бога») і розповість про співробітника техпідтримки середньої ланки Кларка Томпсона (Фелкоун), який закохується в свою колегу Емілі Лак (МакКарті) в той же самий час, коли він стає мимовільним посланником Бога.

Як і у фільмі «Суперінтелект», сюжет нового проекту МакКарті і Фелкоуна торкнеться теми апокаліпсису, що наближається. Тільки в серіалі його збирається влаштувати Бог, а не штучний інтелект. Також там буде «катання на роликах і озеро, охоплене полум'ям», повідомляє сайт Deadline.

Крім «Суперінтелекту», Фелкоун також зняв комедії «Леді Бос», «Душа компанії» і «Теммі» з МакКарті в головній ролі, де він з'являвся у різних епізодичних ролях.

Режисером серіалу «God's Favourite Idiot», який буде складатися з 16 серій, виступить Майкл МакДональд. Фелкоун і МакКарті вже працювали з ним над серіалом «Ніхто».

Українська прем'єра комедії «Суперінтелект» відбулася минулого тижня, 26 листопада, так що ви вже можете побачити її в найближчому кінотеатрі. Квитки на зручні для себе сеанси ви знайдете в нашій афіші.

988 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: