Новий постер 2 сезону серіалу «Мандалорець» показує Асоку Тано з двома мечами

30 листопада 2020,  20:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розаріо Довсон підкорила шанувальників всесвіту «Зоряні війни», з'явившись в 5 серії 2 сезону серіалу «Мандалорець» в образі легендарної джедайки Асоки Тано. І, звичайно, після прем'єри серії вона отримала свій власний постер.

Знайомство мандалорця Діна Джаріна (Педро Паскаль) та Малюка Йоди з Асокою Тано (Розаріо Довсон), яке відбулося в серії «Глава 13: Джедайка» («Chapter 13: The Jedi»), не просто виправдало очікування шанувальників серіалу і цієї героїні, а й перевершило їх в стократному розмірі.

У новому інтерв'ю для журналу Vanity Fair Довсон розкрила, що її запросили на роль Асоки, після того як вона ретвітнула повідомлення шанувальника про те, що вона повинна втілити її на екрані:

Це все пішло від шанувальників онлайн. Хтось твітнув мені і запропонував мене на її роль. Я ретвітнула і сказала: «Звичайно так, будь ласка» та «#AhsokaLives». І мабуть це привернуло увагу когось, хто багато років займався зв'язками з пресою для «Зоряних воєн». Вона переслала це [продюсеру серіалу «Мандалорец»] Дейву Філоні. І так все почалося.

На персональному постері серіалу, де Асока у втіленні Довсон позує зі своїми світловими мечами, які вона не раз використовувала у 5 серії, ви можете в деталях розглянути її костюм, що дуже схожий на той костюм, який джедайка носила в мультсеріалі «Зоряні війни: Війни клонів».

Завдяки володінню Силою, Асока стала ключем до того, щоб ми дізналися більше про Малюка Йоду. Включаючи його справжнє ім'я, яке шокувало глядачів.

У минулому році ви могли побачити Довсон в кінотеатрах у комедійному екшені «Зомбіленд: Подвійний постріл», а також вона озвучила Диво-жінку в мультфільмах «Смерть і повернення Супермена», «Диво-жінка: Кровні узи» і «Темна Ліга Справедливості: Війна з Апоколіпсом».

1254 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: