«Доктор Хто»: капітан Джек повертається у тизері спецвипуску «Революція далеків»

26 листопада 2020,  01:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сумували за неймовірним капітаном Джеком Гаркнессом? Тоді у нас чудова новина: дуже скоро на вас чекає возз'єднання з цим харизматичним мандрівником у часі в майбутньому спецвипуску серіалу «Доктор Хто», як підтверджує його перший тизер.

Тизер нового святкового спецвипуску «Революція далеків» («Revolution of the Daleks») показує всього декілька секунд з капітаном Джеком, в образі якого на наші екрани повертається незрівнянний Джон Барроумен.

Відео не розкриває деталей сюжету, показуючи обличчя Джека крупним планом в якомусь космічному зеленому світлі, але за кадром можна почути звук ТАРДІС, що прибуває, і він радісно каже:

Я сумував за цим звуком!

А ми сумували за капітаном Джеком! Але давайте поки тримати себе в руках.

Разом з тизером був представлений офіційний постер «Революції далеків», де Доктор (Джоді Віттакер) з'являється в тюремній робі в оточенні своїх давніх ворогів далеків, а Джек, Яс (Мандіп Гілл), Грем (Бредлі Волш) та Раян (Тосін Коул) поспішають її рятувати.

Прем'єра святкового спецвипуску «Доктора Хто» відбудеться або 25 грудня, або 1 січня. З нетерпінням чекаємо офіційного трейлера з точною датою.

759 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: