У прокат вийде італійська комедія «Перше Різдво» від дуету Фікарра та Піконе

25 листопада 2020,  14:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий італійський комедійний дует Сальво Фікарра та Валентино Піконе повертається, щоб підняти нам настрій в Новому році. У своєму новому фільмі «Перше Різдво» («Il primo Natale») вони подорожують назад у часі, щоб... врятувати маленького Ісуса.

В сатиричній комедії «Перше Різдво» Фіккара і Піконе знову грають двох головних героїв з протилежними характерами і переконаннями.

Сальво переконаний атеїст: ще б пак, він промишляє крадіжкою предметів духовного мистецтва. Отець Валентино благочестивий священик. Два далеких один від одного світи стикаються напередодні Різдва: химерною волею долі Сальво і Валентино переносяться у часи біблійних подій. Вони опиняються в Палестині за декілька днів до Різдва. Їм належить дізнатися про себе багато нового, проявити мужність перед небезпекою в особі царя Ірода і, ризикуючи власним життям, врятувати маленького Ісуса.

Ця різдвяна історія є третім спільним фільмом Фіккара і Піконе після комедій «Давайте йти у пекло» (2014 року) і «Закону тут не місце» (2017). Дует також виступає в якості їхніх сценаристів та режисерів.

Як нескладно здогадатися з назви і сюжету фільму «Перше Різдво», його українська прем'єра відбудеться на Різдво, 7 січня.

807 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: