Почалася робота над сценарієм «Дедпула 3», його напишуть абсолютно інші сценаристи

23 листопада 2020,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чудова новина для всіх шанувальників балакучого антигероя у втіленні Раяна Рейнольдса: Marvel Studios нарешті приступили до роботи над його третьою пригодою «Дедпул 3», яку напишуть сценаристи хітового мультсеріалу «Закусочна Боба».

Минулої п'ятниці, 20 листопада, в офіційному Twitter-акаунті франшизи «Дедпул» було опубліковано кумедне зображення головного героя «Закусочної Боба» з бургером в руках і... двома катанами Дедпула за спиною.

Таким чином стало відомо, що до роботи над сценарієм до третьої пригоди мутанта-найманця Вейда Вілсона з супергеройського всесвіту «Люди Ікс» приступили сценаристки мультсеріалу Венді Моліно та Елізабет Моліно, які також є сестрами.

Сценаристами двох попередніх фільмів франшизи були Ретт Різ і Пол Вернік, так що буде цікаво, у якому напрямку Дедпула поведе Marvel Studios. Хто знає, може, на цей раз він відправиться у космос і отримає камео від Месників.

Поки невідомо, чи буде Рейнольдс брати участь в написанні сценарію до третього фільму про Дедпула, як він це робив раніше.

Режисером його першого сольника став Тім Міллер, а сиквел зняв Девід Літч. Хто стане біля режисерського керма триквела, буде оголошено пізніше.

1309 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: