Високотехнологічні ігри розуму у фільмі «Поневолені»

22 листопада 2020,  01:54 | Статті

Цього четверга в кінотеатрах України стартував показ фільму «Поневолені». Пропонуємо почитати невеликий прес-реліз:

У майбутньому, де розгортаються події фільму, існує таємнича корпорація, яка виконує вбивства на замовлення за допомогою особливих мозкових імплантів, завдяки яким кілер може діяти в тілі іншої людини.

Основна робота Тасі Вос (Андреа Райзборо), яка працює в цій зловісній організації – побороти свідомість людини, обраної для проведення операції, та змусити її натиснути на спусковий гачок.

Виконуючи чергове завдання, Тася переноситься в тіло хостес і замість чергової посмішки дарує клієнтові смертельні ножові удари. Для завершення місії Тася повинна вистрілити собі в рот, ліквідувавши тим самим "оболонку для вбивства". Коли ж вбивця на це не наважується, на допомогу їй приходить поліція та стріляє на поразку.

В офісі Тасю чекає розмова з начальницею Гірдер (Дженніфер Джейсон Лі), яка за допомогою пам'ятних Тасі предметів перевіряє, чи повернулася та до своєї реальності. У цій реальності у Тасі є чоловік і син, які чекають на неї вдома та не мають уявлення про її справжню роботу.

І ось корпорація отримує чергове замовлення: потрібно вбити главу великої компанії Джона Парса (Шон Бін) і його дочка Аву (Таппенс Мідлтон) – руками нареченого Коліна (Крістофер Ебботт).

Для цього Коліну необхідно впровадити ідею вбивства, оскільки мотив очевидний: прямолінійний магнат Парс третирує майбутнього свояка, бо бажає переконатися, що той гідний руки його дочки.

Здавалося б, все йде за планом, однак, в розпалі операції поневолена свідомість Коліна несподівано виходить з-під контролю Тасі.

Відмовившись бути маріонеткою в чужому спектаклі, Колін намагається розібратися в тому, що відбувається та відправляється на пошуки ляльковода.

Подивитися науково-фантастичний трилер «Поневолені» вже можна в кінотеатрах України.

636 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: