Анджеліна Джолі, Девід Ойєлоуо і казкова країна на новому постері фентезі «Пітер Пен і Аліса в країні чудес»

18 листопада 2020,  20:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чудеса чекають! Новий казковий постер сімейного фентезі «Пітер Пен і Аліса в країні чудес», де актори Анджеліна Джолі та Девід Ойєлоуо, втілюють подружжя, відправляє їхніх героїв та їх дітей до чарівної країни.

У фентезійної кінострічці режисерки Бренди Чепмен, яку надихнули казки «Аліса в Країні чудес» та «Пітер Пен», Джолі і Ойєлоуо втілюють батьків юних Аліси і Пітера, які тікають від суворої реальності у світ чудес, де все можливо.

Офіційний синопсис фільму «Пітер Пен і Аліса в країні чудес»:

Перш ніж Аліса потрапила до Країни чудес, а Пітер став Пеном, вони були братом і сестрою. Їхні легендарні пригоди почалися завдяки силі уяви, успадкованій від люблячої матері та фантазера-батька. З якими б випробуваннями не стикалася їхня родина, вони ніколи не забували мріяти... Божевільний капелюшник і Червона королева, фея Дінь-Дінь і капітан Крюк диво чекає за кожним рогом, потрібно тільки вміти його побачити…

В образах Аліси та Пітера ви можете побачити на новому постері юних акторів Кіру Чансу і Джордана А. Неша, а також постер нагадує, що в цьому фільмі з'явиться Анна Ченселлор. Вона буде для дітей Червоною королевою, тоді як Джолі в їхніх очах є Білою королевою.

Українська прем'єра фентезі «Пітер Пен і Аліса в країні чудес» очікується 26 листопада, але вона може бути перенесена, тому стежте за новинами на Kinofilms.ua.

1386 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: