«Супергьорл»: Сновидиця, Брейні та Марсіянський мисливець готові до бою на першому фото 6 сезону

17 листопада 2020,  18:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда «Супергьорл» знову у справі! Актриса Ніколь Мейнс повідомила про старт зйомок 6 сезону, поділившись в соціальних мережах епічною фотографією зі знімального майданчика разом зі ще трьома супергероями.

23-річна виконавиця ролі супергероїні Сновидиці у всесвіті Arrowverse опублікувала минулої п'ятниці в Instagram круте фото з собою й колегами по серіалу «Супергьорл» з підписом, який повністю відповідає цій бравій четвірці:

Тільки стоїчні легенди. #Supergirl #SupergirlCW

Компанію Сновидиці на цій епічній фотографії зі зйомок 6 сезону «Супергьорл» складають Брейні (Джессі Рат), Марсіянський мисливець (Девід Гервуд) та Міс Марсіянка (Шерон Ліл), яка тут кумедно виглядає через плече Мисливця.

На задньому плані знімка можна побачити декілька членів знімальної групи, які носять маски відповідно до протоколів безпеки пандемії COVID-19.

Актриса Мелісса Бенойст, яка грає роль Супергьорл, народила у вересні, тому поки невідомо, коли вона приєднається до цієї веселої компанії на зйомках. Але не переживайте, вона точно повернеться на знімальний майданчик і зніметься в своїх сценах, адже зйомки серіалів не обов'язково проходять в хронологічному порядку.

У вересні також стало відомо, що 6 сезон буде для даного серіалу фінальним. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату повернення серіалу «Супергьорл» на екрани.

1108 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: