На Netflix вийшов казковий мюзикл «Містер Джангл і різдвяна подорож» з лауреатом премії «Оскар» у головній ролі

16 листопада 2020,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Форест Вітакер втілює власника чарівного магазину іграшок в новому сімейному мюзиклі від Netflix «Містер Джангл і різдвяна подорож», чия прем'єра відбулася 13 листопада.

Казкове фентезі «Містер Джангл і різдвяна подорож» («Jingle Jangle: A Christmas Journey») є музичною пригодою для будь-якого віку, чиї події розвиваються в святковому містечку Кобблтон. Його сюжет розповідає про талановитого винахідника і творця найдивовижніших іграшок Джеронікуса Джангла (Вітакер), чиї химерні винаходи багато років дарують дітям радість.

Але коли його підступний учень (Кіген-Майкл Кі) вирішує вкрасти найцінніший винахід містера Джангла, на його пошуки відправляється розумна та винахідлива онучка винахідника Джоурні (Меделен Міллс), і в ході цієї подорожі їй вдається зцілити старі рани свого дідуся та повернути йому віру в різдвяну магію.

Сценаристом і режисером цього казкового мюзиклу, чий новий чарівний постер з основними героями ви знайдете нижче, виступає Девід Е. Талберт.

На сайті Rotten Tomatoes фентезі «Містер Джангл і різдвяна подорож» отримало високу оцінку від кінокритиків: вони рекомендують його до перегляду в 95% своїх рецензій, що робить його одним з найкращих фільмів 2020 року.

1650 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: