«Після»: новини кастингу та перші фото зі зйомок третього і четвертого фільмів

16 листопада 2020,  17:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій і четвертий розділи хітової романтичної франшизи «Після», заснованої на романах письменниці Анни Тодд, отримали назви «After We Fell» і «After Ever Happy», і у нас вже є перші фотографії з їхнього знімального майданчика, де каст і команда фільмів дотримуються всіх протоколи безпеки в умовах пандемії COVID-19.

Молодіжний романтичний блокбастер «Після сварки» режисера Роджера КемблаЖорстокі ігри»), екранізація другого роману Анни Тодд, вийшов в український прокат 3 вересня і зібрав значну касу в більш ніж 17,7 млн ​​гривень, поступаючись в пост-карантинний період тільки блокбастеру Крістофера Нолана «Тенет» і фільму-катастрофі з Джерардом Батлером «Гренландія».

«Після сварки» є продовженням романтичного фільму 2019 року «Після», який заробив в українському прокаті понад 14,3 млн гривень. Таким чином, незважаючи на кризу індустрії, викликаною пандемією, друга частина зуміла значно перевищити результати першого фільму.

Серія фільмів та однойменних бестселерів американської письменниці Анни Тодд розповідає про непрості взаємини молодих людей Тесси Янг та Хардіна Скотта на шляху до їхнього щастя. Головні ролі в екранізації виконують юні зірки Джозефіна Ленгфорд та Хіро Файнс-Тіффін, які виглядають дуже щасливими на зйомках сиквелів, адже нарешті повернулися на роботу.

Зйомки фінальних третьої та четвертої частин вже стартували під керівництвом режисерки Кастілло Лендон. Продюсери франшизи прийняли рішення перенести зйомки з США в Болгарію, де рівень ризику захворювання COVID-19 значно нижчий. Виконавці головних ролей у фільмі, а також популярний актор Ділан Спроус, який втілює Тревора, повернулися до своїх персонажів.

У той же час акторський склад «Після» поповнили нові актори: Ченс Пердомо, який здобув популярність після виходу «Моторошних пригод Сабріни», Стівен Мойєр із хітового серіалу про вампірів «Справжня кров» та Аріель Кеббел з «Футболістів».

Крім того, роль матері Тесси Керол Янг в майбутніх фільмах виконає не Сельма Блер, а лауреатка премії «Оскар» Міра Сорвіно.

На жаль, загальновідомо, що Сельма Блер, зірка «Жорстоких ігор» та знаменитої фентезійної дилогії «Хеллбой», бореться з розсіяним склерозом і тому відійшла від активного знімального процесу.

І поки третя й четверті частини франшизи «Після» вже знімаються одна за однією, другий фільм «Після сварки» вже доступний для перегляду в домашній атмосфері на офіційних стримінгових платформах.

2445 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: