З'явився перший фрагмент фільму «Полювання на Санту» з Мелом Гібсоном та Маріанн Жан-Батіст

13 листопада 2020,  21:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мел Гібсон в образі сумного Санти виголошує промову про те, що Різдво перетворилося на комерційне свято для магазинів і корпорацій, в першому фрагменті святкового екшен-трилера «Полювання на Санту».

Картина «Полювання на Санту», яка в оригіналі й взагалі називається «Fatman» («Товстун»), буде незвичайним поглядом на історію Санти Клауса. Його бізнес переживає далеко не найкращі часи, як більшість бізнесів у 2020 році, і, ніби йому мало проблем на роботі, Санті доводиться боротися за своє життя з безжальним кілером, якого найняв шкідливий 12-річний пацан, отримавши на Різдво від Санти шматок вугілля в шкарпетці.

У першому фрагменті Гібсон в образі Санти ділиться зі своєю дружиною Рут, яку втілює номінантка на премію «Оскар» Маріанн Жан-Батіст, своїми думками з приводу того, що, можливо, йому прийшов час залишити свою посаду, оскільки він вже давно не відчував справжній дух Різдва і розчарувався у святі, на якому наживаються корпорації, що виробляють різні товари.

Дружина радить йому взяти декілька днів відпустки, щоб змінити свій погляд на Різдво, але Санта продовжує свою тираду з приводу того, що «на цьому святі щороку тільки в США корпорації заробляють більше 3 трильйонів доларів».

Українська прем'єра фільму «Полювання на Санту», де роль кілера виконає Волтон Гоггінс, очікується 31 грудня.

1210 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: