13 цікавих фактів про актрису Кетрін Ньютон, зірку слешера «Химери»

12 листопада 2020,  23:30 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в український прокат вийшов комедійний слешер Крістофера Лендона «Химери», головну роль в якому виконала актриса Кетрін Ньютон. На честь прем'єри ми підготували про неї, її кар'єру та захоплення 13 цікавих фактів.

1. Кетрін народилася 8 лютого 1997 року, тобто їй зараз 23 роки. Свій 23-й день народження вона відзначала на зйомках свого майбутнього фільму «The Map of Tiny Perfect Things», прем'єра якого очікується в 2021 році.

2. Середнє ім'я Кетрін Лав, тобто Любов.

3. Її акторська кар'єра почалася практично з пелюшок Кетрін дебютувала на екрані в американській мильній опері «Усі мої діти» у віці 4 років.

4. Також з дитинства Кетрін займається гольфом. З 8 років вона почала брати участь в турнірах й продовжує професійно грати в гольф і сьогодні.

5. Найвідоміші ролі Кетрін в серіалах: Клер Новак в серіалі «Надприродне», Ебігейл Маккензі в хітовій драмі «Велика маленька брехня» та Еллі Прессман у серіалі від Netflix «Суспільство».

6. Найвідоміші ролі Кетрін в фільмах: Алекс Нельсон в горорі «Паранормальне явище 4», Дарлін в драмі «Леді Бьорд», Джулі в комедії «Секс-контроль» та Люсі Стівенс в пригодницькому фентезі «Покемон детектив Пікачу».

7. У актриси є три пуделі, і вона часто ділиться фотографіями з ними в Instagram, так що підписуйтесь на неї, якщо теж любите цих чудових собак.

8. Кетрін виступає за рівні права для усіх людей і підтримує рух Black Lives Matter, що спрямований на боротьбу з системним расизмом в США.

9. Кетрін дружить з моделлю і актрисою Сістін Сталлоне, донькою Сільвестра Сталлоне.

10. Але найтепліші дружні відносини у Кетрін збереглися з Різ Візерспун, яка грала її маму в серіалі «Велика маленька брехня». Вона неодноразово ділилася в соцмережах спільними фото з Візерспун і називає її «самою культовою Instagram-мамою».

11. Актриса обожнює Париж. Поділившись в соцмережах фотографією зі своєю подругою дитинства на тлі Ейфелевої вежі, вона розповіла, що вони «планували цю подорож з 6 років».

12. У 2019 Кетрін з'явилася в кліпі Post Malone «Goodbyes».

13. Актриса є великою шанувальницею співачки Тейлор Свіфт. Поділившись спільною фотографією зі Свіфт після концерту, Кетрін написала в Instagram: «ВИ НАВІТЬ НЕ УЯВЛЯЄТЕ. Спасибі тобі за те, що прийняла нас, КОРОЛЕВА».

Квитки на фільм «Химери» ви знайдете в нашій афіші.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком та дотримуватися соціальної дистанції.

1764 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: