«Надприродне»: Міша Коллінз підтвердив, що пара Дістіель, Дін та Кастіель, є каноном серіалу

10 листопада 2020,  19:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Надприродне» Міша Коллінз вирішив покласти край дебатам глядачів з приводу того, що означало те зізнання Кастіеля в коханні Діну, підтвердивши, що це дійсно було «гомосексуальне зізнання в коханні».

Шанувальники «Надприродного» до сих пір не можуть прийти до тями після фіналу 18 серії 15 сезону, в якій Кас (Коллінз) пожертвував собою, щоб врятувати Діна (Дженсен Еклс), перед чим зворушливо зізнавшись йому в коханні. І хоча багато хто до цих пір вважає, що це зізнання було «дружнім», тепер у нас є офіційне підтвердження від Коллінза, що Кас ставився до Діна не як до друга чи брата. А як до людини, яку він любив понад усе на світі.

Коллінз розповів про ту сцену під час дзвінка по Zoom, пише сайт Just Jared:

Кастіель говорить Діну, що він кохає його, і таким чином робить Дістіель каноном. Шанувальники в шоці від цього моменту. І, щоб все ускладнити, він помирає одразу після цих слів.

Такий фінал для пари Дістіель виявився голлівудською іронією, каже актор:

Так що Кастіель робить гомосексуальне зізнання в коханні, і це чудово, що це відбувається, але він помирає відразу після цього, що підтверджує вічний голлівудський сюжетний поворот про те, що геїв вбивають [першими в фільмах жахів]. Ми даємо, а потім ми забираємо.

Все це сталося так швидко, що Дін не встиг до кінця усвідомити слова Кастіеля перед його смертю і не встиг сказати йому, що він теж його кохає. Сподіваємося, що сценаристи повернуться до цього моменту, коли будуть показувати, як Дін переживає смерть Каса.

Передостання серія фінального сезону «Надприродного» вийде на екрани 13 листопада на українським часом, а фінал серіалу ми побачимо 20 листопада.

4851 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: