Мелісса МакКарті проти штучного інтелекту в трейлері комедії «Суперінтелект»

10 листопада 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Warner Bros. Pictures поділилася першим трейлером науково-фантастичної комедії «Суперінтелект» («Superintelligence»), в якій зірці фільму «Шпигунка» Меліссі МакКарті доведеться згадати деякі шпигунські штучки, щоб... знову врятувати світ.

З Керол Пітерс (МакКарті) ніколи не траплялось нічого екстраординарного. Тож коли вдома з нею почав розмовляти телевізор, телефон і мікрохвильовка, Керол здалось, що це розіграш. Або що вона потрохи божеволіє. Насправді ж, перший у світі суперінтелект вирішив поспостерігати за спробами Керол помиритися з колишнім, щоб краще зрозуміти людську природу. Невдовзі всемогутній штучний інтелект починає керувати життям жінки і виношує зловісний план – захопити світ. Тепер Керол Пітерс – останній шанс людства перед тим, як суперінтелект може вирішити покінчити з ним.

Колишнього Керол тут втілює актор Боббі Каннавале, відомий завдяки супергеройський екшенам «Людина-мураха» і «Людина-мураха та Оса», пригодницькому фільму «Джуманджі: Поклик джунглів» та кримінальній стрічці Мартіна Скорсезе «Ірландець».

Голосом штучного інтелекту став Джеймс Корден.

Режисером цієї фантастичної істрії є чоловік МакКарті Бен Фелкоун.

Українська прем'єра комедії «Суперінтелект», де також знялися актори Браян Тайрі Генрі, Джин Смарт і Каран Соні, очікується 26 листопада.

1556 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: