Новий погляд на героя Двейна Джонсона в екшені від Netflix «Червоне повідомлення»

6 листопада 2020,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон одягнений у все чорне на новій закулісній фотографії пригодницького фільму «Червоне повідомлення», який в майбутньому вийде на Netflix, а ми нарешті знаємо, кого він в ньому зіграє.

Події екшену «Червоне повідомлення» («Red Notice»), де компанію Джонсону складають Галь Гадот і Раян Рейнольдс, покажуть полювання агента ФБР на найбільш віртуозного злодія зі світу мистецтва.

Поділившись вчора в Instagram новою фотографією зі зйомок, на якій він з'являється в одязі, що дуже схожий на той його знаменитий лук з молодості, Джонсон повідомив, кого саме він зіграє в «Червоному повідомленні»:

Поведінковий профайлер з ФБР (мінус сумка-пов'язка). Найбільш розшукуваний у світі злодій шедеврів мистецтва. І найвеличніший шахрай усіх часів.

Так що тепер ясно, що Скала з цієї трійки втілює агента ФБР. Залишилось визначити, ким в цій історії будуть Гадот та Рейнольдс.

Минулого тижня Гадот повідомила про те, що вона завершила зйомки в «Червоному повідомленні», і на честь цього опублікувала в соцмережах цікаві фотографії з Джонсоном і Рейнольдсом та розповіла про те, як проходять зйомки фільмів в умовах пандемії COVID-19.

Щоб першими дізнатися дату прем'єри екшену «Червоне повідомлення», яка очікується в 2021 році, стежте за новинами на Kinofilms.ua.

1098 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: