Флоренс П'ю управляє вертольотом на закулісному знімку екшену «Чорна вдова»

4 листопада 2020,  17:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фотографія зі зйомок супергеройського фільму від Marvel Studios «Чорна вдова» показує ще одну схожість між Наташею Романової та її близькою подругою Єленою Бєловою — вони обидві є відмінними пілотами.

Днями в мережу потрапили скріни з книги «Marvel's Black Widow: The Official Movie Special Book» (спасибі користувачеві @yelenabarnes_ з Twitter), і один з них показує Єлену Бєлову у втіленні Флоренс П'ю, яка Наташі як сестра, за штурвалом російського вертольота.

У фільмах про Месників Чорна вдова, яку грає Скарлетт Йоханссон, неодноразово демонструвала свої відмінні навички управління найрізноманітнішими видами транспорту, як мотоцикл, літак, вантажний автомобіль і навіть той літальний апарат чітаурі, на якому Нат боролася з загарбниками в битві за Нью-Йорк у 2012 році .

А оскільки Єлена пройшла ту ж програму підготовки Чорних вдів, що і Нат, то вона також володіє великим діапазоном навичок, які стануть у нагоді під час найрізноманітніших місій на суші та у повітрі.

В інтерв'ю для журналу Empire, яке режисер Кейт Шортланд дала влітку, вона натякнула, що Єлена стане новою Чорною вдовою всесвіту MCU, так що у них безумовно є багато спільного. Але ми впевнені, що П'ю зробить свою героїню самобутньою та розповість нам нову надихаючу історію про супершпигунку, яка стала супергероїнею.

Прем'єра супергеройського блокбастера «Чорна вдова» повинна була відбутися ще навесні, але спершу була перенесена на листопад через світову пандемію коронавірусу, а тепер очікується аж 6 травня 2021 року.

1036 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: