Французька комедія з Венсаном Касселем «Друзі на свою голову» цього четверга в кіно

3 листопада 2020,  12:57 | Статті

Цього тижня в кінотеатрах України виходить французька комедія з Венсаном Касселем і Берніс Бежо в головних ролях – «Друзі на свою голову».

Дві сімейні пари середнього віку – Леа та Марк, Карін і Френсіс – давно дружать між собою. Щотижня друзі збираються і обговорюють останні події. Між ними немає таємниць та недомовок, тому в їх веселій компанії прийнято говорити не тільки про себе, а й про спільних знайомих. Так триває до тих пір, поки друзі не дізнаються, що тихоня Леа написала книгу, в основу якої було покладено їхні розмови.

Після публікації книгу миттєво розкуповують і Леа несподівано для всіх стає популярним письменником. Разом із цим відносини, що склалися між друзями, дають збій: Карін і Френсіс виявляються не готові визнати талант своєї подруги, а Марк не може прийняти успіх своєї дружини. Кожен мучиться по-своєму: один від заздрості, другий від досади, а третій від власної безпорадності. Вони навіть висувають їй претензії, звинувачуючи в крадіжці історій, що описуються у книзі.

Фільм рясніє яскравими діалогами та іскрометним життєвим гумором. Але головне його достоїнство у блискучому акторському складі. Роль Леа виконала Берніс Бежо, володарка премії "Сезар" в номінації "Краща актриса" у фільмі "Артист". Венсан Кассель, що зіграв Марка, чоловіка талановитої письменниці, не вимагає особливого представлення.

Чи пройдуть любов і дружба таку перевірку на міцність? Або успіх стане для них непереборною перешкодою? Відповіді на ці питання можна отримати, подивившись легку французьку комедію «Друзі на свою голову» з 5 листопада у кіно.

2232 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: