«Секс, Інста і ЗНО»: дивимося трейлер молодіжного серіалу від режисера фільму «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча

31 жовтня 2020,  18:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

True story happens. Цього літа режисер хітової комедії «Мої думки тихі» Антоніо Лукіч зняв молодіжний серіал з примітною назвою «Секс, Інста і ЗНО», який за жанром буде драмеді про життя покоління Z. І в п'ятницю вийшов його перший трейлер.

Про що буде цей серіал? Згідно з офіційним описом, «про неї, про нього, про тебе, про сьогодення, відверто і правдиво, незручно і без цензури».

А також він збирається руйнувати усталені стереотипи і спробує відповісти на такі гострі питання в житті кожного старшокласника, як: Чи займатися сексом, коли тобі 16? Що робити, коли тебе булять в школі? Як пережити ЗНО і прищі?

Трейлер представляє головну героїню «Секс, Інста і ЗНО», яку звати Саша Моцак. Вона є «однією з найкращих учениць школи №122». У неї є хлопець, декілька друзів і декілька ворогів...

Загалом, Саша нічим не відрізняється від своїх однолітків, за винятком того, що у неї «є таємний Instagram, де вона фотографує себе голою і описує свої сексуальні фантазії». І одного разу цей Instagram перестає бути таємним.

Але незважаючи на свою провокаційну назву, серіал Лукіча не ставить секс в пріоритет. Про це режисер розповів в інтерв'ю сайту HB:

У нас секс не є предметом сексу, ми не показуємо секс заради збудження глядачів. Наш секс має на меті трохи інше: хтось займається сексом, і ми через це розкриваємо стосунки з батьками, хтось займається сексом, і це про від'їзд чи ще про щось таке. Ми не показуємо голі тіла, нічого такого, у нас підхід до цього більш кіношний.

Також на початку трейлера в образі вчительки або завучки ви можете побачити відому українську актрису кіно, театру і телебачення Ірму Вітовську, яка зіграла головну роль у фільмі «Мої думки тихі».

Прем'єра серіалу «Секс, Інста і ЗНО» відбудеться 25 листопада на онлайн-платформі 1+1 video. Поки не повідомляється, чи покажуть його на каналі 1+1.

6616 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: