У Солдатика буде ключова роль в 3 сезоні «Хлопаків»

29 жовтня 2020,  19:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 сезоні серіалу «Хлопаки» цей супергеройський всесвіт збирається струсити і одночасно розширити один з перших суперів на ім'я Солдатик, роль якого виконає зірка «Надприродного» Дженсен Еклс.

У новому коментарі для TVLine, який він дав на початку тижня, шоураннер «Хлопаків» Ерік Кріпке повідомив всім шанувальникам Еклса відмінну новину у його Солдатика буде ключова роль в 3 сезоні:

З [Солдатиком] приходить ціла міфологія великого сезону, який він пронизує повністю. У деякому роді цей сезон буде про нього.

Історія походження Солдатика (Soldier Boy) в коміксах схожа на історію походження Капітана Америка зі всесвіту Marvel. Він став одним з перших супергероїв, створених за часів Другої світової войні за допомогою препарату V доктором Фредеріком Воутом, засновником корпорації Vought International, щоб боротися з нацистами на фронті.

У 2 сезоні на екрані з'явилася статуя Солдатика, встановлена ​​на вулиці міста, що свідчить про те, що для американців він є справжнім героєм війни, а також нам відомо, що він був знайомий з Грозою (Ая Кеш) за часів, коли вона була Ліберті.

Нещодавно Кріпке підтвердив, що Гроза все ще жива, так що хто знає, можливо в майбутньому ми побачимо її в одній сцені з давнім другом Солдатиком.

Прем'єра 3 сезону «Хлопаків» очікується в 2021 році.

4856 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: