«Хлопаки»: Гоумлендер і Гроза є лапочками у кумедному відео з невдалими дублями

28 жовтня 2020,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви вже почали нудьгувати за серіалом «Хлопаки» та його безбашенними героями та лиходіями, то швидше вмикайте відео з веселими невдалими дублями 2 сезону, які точно піднімуть ваш настрій.

Відео з блуперами, як невдалі дублі називають американці, показує, що в реальному житті Гоумлендер, тобто актор Ентоні Старр, є добрим веселуном, який частенько не може зберегти серйозне обличчя, коли камера бере його крупний план. Особливо, коли при цьому йому потрібно пити молоко з пляшки.

А як показує сцена з Гоумлендером та Беккою (Шантель Ван Сантен), його вразливим місцем є... орли на його плечах, якими він зачіпає камери.

Ще одним приємним моментом блуперів є епізод за участю Грози (Ая Кеш) та Кіміко (Карен Фукухара), де Кіміко дбайливо запитує, чи все гаразд, коли Гроза спотикається. Хоча за сюжетом Гроза намагається в цей час вбити Кіміко.

Що стосується Біллі Бутчера (Карл Урбан), то його криптонітом виявилися... підступні жовті листочки, які не дали йому вистрілити з пістолета. А його улюбленого пса Терора ми побачимо ще нескоро, оскільки він любить втекти з кадру посеред сцени, щоб... сходити в туалет.

Серіал «Хлопаки» повернеться з 3 сезоном в 2021 році.

4585 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: